Diabet Guard Ayurveda granulátum 100 g

Diabet Guard  Ayurveda granulátum 100 g

Gyártó: Goodcare Pharma Ltd. India

Súly: 150 g

Egységár: 35 Ft / gramm

Nyilv. szám: OÉTI: 908/3/2009

Cikkszám: 8904053224258

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

3 479 Ft (2 739 Ft + 27% ÁFA)

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő granulátum. Hozzájárul a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához.

Goodcare Diabet Guard készítmény egy 20 speciális gyógynövény kivonatából összeállított ayurvedikus készítmény, mely elősegítheti a vércukor-szint egyensúlyának fenntartását. A Diabet Guard rendkívüli hatékonyságának köszönhetően világszerte hatékonyan segíti a diabéteszes betegek állapotának javítását, ezáltal jelentős mértékben hozzájárulva életminőségük javulásához, és a diabétesz lehetséges szövődményeinek mérsékléséhez.

A Diabet Guard alábbi gyógynövények kivonatát tartalmazza:

Gymnema sylvestre, Tinospora cordifolia, Curcuma longa, Momordica charantia, Emblica officinalis, Pterocarpus marsupium. Melyek hatékonyan segíthetik a vércukor-szint csökkentését, és a diabéteszes tünetek mérséklődését.

A Diabet Guard biztonságos és mellékhatásoktól mentes készítmény. A cukorbetegeknek javasolt étrendi szabályok és rendszeres testmozgás követése mellett nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a diabétesszel együtt élő betegek is normális, aktív életvitelt folytathassanak.

Alkalmazás: naponta 2x1 kanál (5 g) étkezés előtt 10 perccel, vízben feloldva.

Összetétel: Gymnema sylvestre, Tinospora cordifolia, curcima longa, Momor-dica charantia, Emblica offincinalis, Pterocarpus Marsupium.

Lejárati idő: 3 év.