ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Schüssler natur select krém Nr.3 75 ml

-14% Schüssler natur select krém Nr.3 75 ml

Gyártó: Schüssler Natur CosMEDics

Súly: 100 g

Egységár: 33 Ft / ml

Cikkszám: 128997

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

2 490 Ft (1 961 Ft + 27% ÁFA)
Régi ár: 2 881 Ft

A Ferrum phosphoricum a Schüssler sók között az akut szer, vagy más néven elsősegélyszer. Elsősorban tehát akkor gondoljunk rá, ha hirtelen történik velünk valami, azaz ha valamilyen sérülést szenvedünk, vagy egy fertőzés, vagy egy gyulladásos folyamat indul. 

Kipirult, érzékeny bőrre. Gyulladt pattanás esetén vagy szőrtelenítés után is nyugtató hatású krém. Legfontosabb indikációk: elsődlegesen hámhiánnyal nem járó sérülések kezelésére alkalmas. 

100% natúr összetevők, kőolajszármazék és parabénmentes.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Ferrum phosphoricum krém a gyulladás első stádiumában alkalmazható. Minél hamarabb kezdjük el alkalmazni, annál jobb eredményre számíthatunk.

Legfontosabb szépészeti bőrproblémák:

Kipirult, érzékeny bőr; gyulladt pattanások (a kezelést érdemes Nr 9. Natrium phosphoricum, és Nr. 11 Silicea krémmel kiegészíteni) leégés után; szőrtelenítés után; csalánkiütés után, rovarcsípés esetén.

Rosacea: igen gyakori bőrjelenség, az orron, orcákon, állon és a szemek körül a bőr kivörösödés látható. Később értágulatok, gyulladt, gennyett tartalmazó csomók keletkezhetnek a faggyúmirigyek környékén. Kezdetben az arc középső részét érintő, majd fokozatosan szétterjedő bőrpír és ödéma (vizenyő), mely kezdetben csak időszakosan jelentkezik, később állandósul. A betegség következő stádiumában gyulladásos jelenségeket látunk az orcákon, homlokon, orron – ahol akár extrém nagy kötőszövet-felszaporodás is kifejlődhet végső állapotként. Öröklött tényezők hajlamosítanak a tünetek kialakulására. Elősegítik a folyamatot az alkoholfogyasztás, gyomor-bél rendszeri zavarok, és szélsőséges időjárási viszonyok. Ez utóbbiak gyógykezelése, kiküszöbölése már sokat javít a bőrállapoton. Enyhébb formánál helyi kezelés elég, a súlyos esetekben szájon át szedett gyógyszerek alkalmazandók.

Pattanások, aknék: a pattanásos bőr a faggyúmirigyek helytelen működésének eredménye. Serdülőkorban gyakrabban érintettek a fiúk, míg felnőttkorban női dominanciát figyeltek meg. A faggyúmirigyek gyulladásos betegsége, mely leginkább serdülőkorban fordul elő. Általában pár hónap alatt lezajlik, ritkább esetben áthúzódik felnőttkorra is. Nőknél és férfiaknál kb. egyforma arányban alakul ki. A betegség enyhe stádiumában csak mitesszerek láthatók. Későbbiekben gyulladásos tünetek alakulnak ki, melyek egész nagy csomókká folyhatnak össze. Leggyakrabban az arcra lokalizálódik, de a mellkas és a hát is érintett lehet. Kialakulását genetikai hajlam elősegíti, de szerepet játszik benne androgén hormonhatás, illetve a bőr-baktériumflóra egyensúlyának felborulása. Enyhébb esetekben lokális kezelés elegendő, súlyosabb formáknál belsőleg szedett szerek tudnak segíteni.

Kiszerelés: 75 ml.

Kapcsolódó termékek: