Bioextra kamillavirágzat tea 25 filter

Bioextra kamillavirágzat tea 25 filter

A kamilla hatása: gyulladáscsökkentő, görcsoldó, idegnyugtató, gyomor-, bél-, hólyag- és epezavarokra, szemgyulladás ellen, borogatásra, arc- és hajápolásra, inhalálásra, sebkezelésnél.

Gyártó:
Bioextra Zrt.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Ha a legtöbbet akarjuk kihozni egy csésze teából, sok apróságra kell ügyelnünk. Lássuk, mit kell tennünk, ha el szeretnénk készíteni a tökéletes csésze teát.

Alapszabály, hogy a teához használt vizet nem szabad túlságosan felforralni, nem szabad a tealeveleket túlságosan meleg vízzel leforrázni. Ez nagyon rossz hatással van a tea illatára és aromájára. Az a legbiztosabb, ha 85 és 95 fokon használjuk fel a vizet, és mivel valószínűleg csak a legelvetemültebbek mérik hőmérővel a teavíz optimális hőfokát, érdemes a víz felszínét figyelni: ha még nem zubog, de már remeg, akkor kell a tealevelekre önteni.

A teakészítés kulcsmozzanata a teafű vagy tealevelek áztatása. Hogy a vízbe helyezzük a tealeveleket, vagy épp forrázzuk őket, ebből a szempontból szinte lényegtelen - mindkét módszernek megvannak a hívei. Az első szempont, hogy a tealeveleknek ki kell "nyílniuk" és ehhez hely kell.

Az optimális áztatási idő tea fajtánként erősen eltérő lehet, érdemes minden esetben követni a csomagoláson látható elkészítési tanácsokat. Átlagos áztatási ideje 3-4 perc, de 1-7 perc is lehet. Általánosságban elmondható, hogy minél apróbbak a tealevelek, annál rövidebbnek kell lennie a forrázási időnek - a leginkább elterjedt, zacskós-filteres teáknak, melyekben szinte porrá vannak őrölve a tealevelek, 1-2 percnél tovább nem szabad állniuk a vízben.

Kiszerelés: 25 x 1,2 g.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.