Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp 10 ml

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Artelac Nature tartósítószer-mentes szemcsepp 10 ml

Életmódunk miatt szemünket fokozott terhelés éri, ami gyakran vezet irritációhoz, és szemszárazsághoz. A váratlanul megjelenő tünetek rendkívül zavaróak lehetnek. Viszkető érzés, fényérzékenység, indokolatlan könnyezés, esetenként homályos látás, sőt szemfájdalmak is jelentkezhetnek. Érdemes már az első tünetek jelentkezésekor alkalmazni az Artelac® Nature szemcseppet, hiszen ezzel megelőzhetjük a súlyosabb problémák kialakulását.

Gyártó:
Bausch & Lomb

10 ml
Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Miért?

Szemünk egészségét hosszú távon is megőrizhetjük! Fontos szem előtt tartanunk, hogy már az első tünetek jelentkezésekor érdemes kezelni a szemszárazságot. Irritáció esetén első megoldásként az Artelac® Nature ajánlott, amely kíméletes módon regenerál és hidratál. Akár naponta többször is használható, az Artelac® Nature azonnal megnyugtatja szemünket. Gyors megoldást jelent, hogy zökkenőmentesen végezhessük munkánkat, és önfeledten élvezhessük a szórakozás perceit.

 

Termékelőnyök:

Már az első használat után megnyugtatja a szemet. Euphrasia-kivonatot tartalmaz, amit szemvidítófűnek is hívnak. Ez a különleges gyógynövény iridoid-glikozidokat (eufrozidot, aukubint, katalpolt) tartalmaz, amelyek gyulladásgátló hatásúak. A szemvidítófű szembántalmak és szemfáradtság esetén is ajánlott! Az Artelac® Nature ezen felül hialuronsavat is tartalmaz, ami a könnyfilmben is megtalálható, így természetes módon hidratálja a szemet. Szabadalmaztatott pumpamechanizmusának köszönhetően nincs szükség tartósítószerre. Akár minden nap, naponta többször is használhatjuk.

 

Betegségek:

 

Irritált szemek

Túlterhelés miatt fellépő szemszárazság, amikor felborul a könnyfilm természetes pótlása.

 

Szemfáradtság?
A szem esetenkénti, illetve rendszeres, például munkából adódó megerőltetése miatt a szemnek hosszabb regenerációra van szüksége.

 

Szemkötőhártya-gyulladás?

Tünetei a szem kivörösödése, az idegentest érzés és a viszketés, valamint a gyakori könnyezés. Ilyenkor azonnali kezelés ajánlott!

 

1.

Minden használat előtt vegye le az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyéről, egy csavaró mozdulattal.

 

2.
Figyelem! Első használat előtt és ha a tartály már egy ideje nem volt használva: Tartsa a tartályt a hegyével lefelé és addig nyomja a pumpát, amíg egy csepp kicseppen.

 

3.
Tartsa a tartályt az alábbiak szerint: Helyezze a hüvelykujját az ergonómikus hüvelykujj-tartóra, és ujjaival rögzítse az alsó részt. Két ujját a tartály aljára kell helyezni.

 

4.
Irányítsa a tartályt hegyével lefelé. Hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéját a szabad kezének egyik ujjával, tartsa a tartályt függőleges helyzetben a szeme felett. Nyomja meg óvatosan a pumpát és cseppentsen egy cseppet a szemébe.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.