ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Vitagamma D3 2000NE étrendkiegészítő tabletta, 100 db

Vitagamma D3 2000NE étrendkiegészítő tabletta, 100 db

Gyártó: Wörwag Pharma Kft.

Súly: 100 g

Egységár: 25 Ft / db

Nyilv. szám: 16076/2015

Cikkszám: 146271

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

2 527 Ft (1 990 Ft + 27% ÁFA)

D3-vitamint tartalmazó étrendkiegészítő készítmény. Különösen ajánlott a vegetáriánusoknak, az 55 évnél idősebbeknek, a terhes, illetve szoptató anyáknak és a csontritkulással fenyegetett embereknek.

A D3-vitamin szedése javasolt mindazoknak, akiknek a D-vitamin szintje alacsony. A D-vitamin egészséges szintjének fenntartása kritikus a csontok és a fogak egészségének, valamint számos más szervünk egészséges működéséhez, az immunrendszer egészségének megtartása érdekében.

Miért ajánlott a készítmény szedése?

A D3-vitamin szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához. A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor felszívódásához és hasznosulásához, valamint szerepe van a sejtosztódás folyamatában. A D3 vitamin természetes úton, napfény hatására, elegendő mennyiségben keletkezik a bőrben, de napfényhiányos időszakokban,illetve napfényszegény életvitel esetén, intenzív növekedési időszakokban, terhesség alatt, valamint egyes esetekben szükségessé válhat a D3 vitamin mesterséges pótlása.

Mikor és kiknek ajánlott a készítmény szedése?

A vegetáriánusok és tejet, tojást sem fogyasztók, az 55 évnél idősebbek, a terhes, illetve szoptató anyák, és a csontritkulással fenyegetett emberek mellett mindazoknak érdemes napi rendszerességgel D-vitamin-kiegészítőt fogyasztaniuk, akik a nyári hónapok alatt kevés napsütést élvezhetnek.

Kiknek nem ajánlott a készítmény szedése?

Veseelégtelenségben, vesekövességben, mellékpajzsmirigy túlműködésben szenvedők a készítményt ne szedjék!

Adagolás: naponta 1 tabletta.

Összetevők a napi adagban:

1 tabletta 50 µg, azaz 2000NE: (NRV* 1000%-a)

*NRV = beviteli referenciaérték.

Mit tartalmaz még a készítmény?

térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz. D-vitamin koncetrátum (zselatin, cukor, kukoricakeményítő, részben szójaolaj, kolekalciferol /D3-vitamin/, antioxidáns: alfa-tokoferol),

térfogatnövelő szerek: polivinilpirrolidin és szlilíciumoxid

Fontos figyelmeztetések, hasznos tudnivalók:

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot  ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan zárjuk el! Tartsuk száraz, hűvös helyen!

Kiszerelés: 100 tabletta.