ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Elmex akciós csomag gyerekeknek 3-6 éves korig

Elmex akciós csomag gyerekeknek 3-6 éves korig

Gyártó: GABA International

Egységár: 2 071 Ft / db

Cikkszám: 124803

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

2 071 Ft (1 631 Ft + 27% ÁFA)
Csomag tartalma: fogkrém, fogkefe, pohár.

A helyes fogápolás 3-6 éves korban. Az első fogmosási kísérleteket támogatandó, olyan fogkefét kell a gyermek kezébe adni, mely megfelel motorikus képességeinek.

Erre a célra a legmegfelelőbb a speciális, csúszásmentes nyelű, kicsi fejű és puha sörtéjű gyermekfogkefe. Az Elmex® gyermek fogkefe megkönnyíti a gyermek számára a fogmosás játékos megtanulását. A kicsi fej különösen alkalmas a gyermek számára. A puha, lekerekített sörték rendkívül alaposan és kíméletesen tisztítják a tejfogakat.

Biztosítja a tejfogak fontos helyfenntartó funkcióját. Az ergonómiai szakértők által kifejlesztett csúszásmentes, vezetővonalakkal ellátott nyél minden, az ebben az életkorban lévő gyermek által kipróbált fogásnak megfelel.

Az Elmex gyermekfogkrém speciálisan a tejfogak tisztítására és ápolására szolgál.

Az Elmex gyermekfogkrém speciálisan a tejfogak tisztítására és ápolására szolgál. Az első tejfog áttörésétől kezdve az első állandó fog megjelenéséig használható, körülbelül addig, míg a gyermek iskolába kezd járni. A felnőttek számára készült fogkrém íze túl erős a kisgyermekeknek, ezért az elmex gyermekfogkrém íze enyhébb, kedvet csinál a gyerekeknek a fogmosáshoz.

Hogyan és hányszor kell fogat mosni?

Az első tejfog áttörésétől a második életévig naponta egyszer kell fogat mosni az elmex gyermekfogkrémmel, majd ettől az életkortól kezdve napi két alkalommal. A kisgyermekek különleges gyakorló fogkefével tisztíthatják fogaikat borsószemnyi mennyiségű fogkrémet használva.

Célcsoport az első tejfogtól hatéves korig Legfontosabb előnyök a tejfogak szuvasodásának megelőzése csökkentett fluoridtartalom gyümölcsaroma-mentes, gyermekbarát, de a fogkrém megevésére nem csábító íz.

Fluoridtartalom 500 ppm.