Advantix Spot-on bolhairtó kutya 10 - 25 kg között 1 db

Advantix Spot-on bolhairtó kutya 10 - 25 kg között 1 db

Gyártó: Bayer Pharma d.o.o.

Súly: 60 g

Egységár: 2 525 Ft / db

Cikkszám: 101550

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

2 525 Ft (1 988 Ft + 27% ÁFA)

Az Advantix Spot-on kifejezetten kutyáknak kifejlesztett, külső élősködők elleni készítmény. Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok valamint szőrtetvek ellen is!

Egy cseppel a csípések előtt.

A Bayer Állategészségügy saját fejlesztésű terméke, amely két hatóanyag egymást erősítő hatásának köszönhetően:

Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok valamint szőrtetvek ellen is!

Távol tartja a kullancsokat, a legyeket és a szúnyogokat is*.

Repellens (táplálkozás ellenes) hatásának köszönhetően csökkentheti a külső élősködők által terjesztett kórokozók átvitelének és a betegségek kialakulásának kockázatát.

Megelőzi a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladást (‘bolhaekcémát’).

Biztonságos: már 7 hetes kutyakölykökön, vemhes vagy szoptató szukákon is alkalmazható.

Egyszerű alkalmazás (spot on, rácseppentő oldat)

Havonta mindössze egyszeri kezelés*

* A termék négy héten át fennmaradó akaricid és repellens hatással rendelkezik kullancsok Rhipicephalus sanguienius, Ixodes ricinus, és három hétig Dermacentor reticulatus kullancsok esetén. Egy kezelés elegendő a repellens hatás eléréséhez lepkeszúnyogok (Phlebotomus papatasi) és igazi szúnyogok esetén két hétig (Aedes aegypti), ill. (Culex pipiens) négy hétig.

Keresse az állatorvosi rendelőkben és állatorvosi patikákban! Az Önhöz legközelebb eső állatorvost megkeresheti Állatorvos kereső szolgáltatásunkkal a www.felelosallattartas.hu oldalon.

Mit jelent az, hogy repellens hatás, repellencia?

Hogyan használjuk az Advantix Spot on-t kutyánkon?

Ennek a filmnek a segítségével négy lépésben szeretnénk bemutatni, az Advantix Spo- on helyes használatát.

Válasszuk ki a kutya méretének megfelelő Advantix-et. (0-4 kg, 4-10 kg, 10-25 kg, 25-40 kg, 40 kg felett a megfelelő méretű tubusok kombinációjával tudunk kezelni).

Bontsuk ki először a dobozt, utána a fóliacsomagolást, majd pattintsuk ki a pipettát a helyéről.

Ezután csavarjuk le a pipetta kupakját, fordítsuk meg és ellenkező irányban visszahelyezve illesszük a pipetta nyílására. A kupak segítségével, enyhe csavaró mozdulatokkal lyukasszuk át a pipetta nyílását. Vigyázzunk a termék ki ne folyjon!

A pipetta tartalmát a kutya nyaki, háti testfelületére a szőrt gondosan széthajtva, a bőrre kell kinyomni. Vigyázzunk, hogy a hatóanyagot nehogy visszaszívjuk a pipettába! Alkalmazáskor vegyük figyelembe a kutya testtömegét! 10 kg alatti kutyának egy helyre, a tarkó-mar felső szakaszára egy pontban, míg 10 kg-nál nagyobb kutya esetén a pipetta tartalmát négy helyre elosztva nyomjuk ki.

Ezután mossunk kezet! Ha készen vagyunk ne simogassuk a cseppentési helyeket, mert az hatóanyagvesztéssel járhat. Az Advantix használatát havonta meg kell ismételni, hogy a kullancs, bolha, szúnyog, tetű és légyellenes hatás folyamatos maradjon.

Macskákon nem használható!